Кому чого по3бно з нас?

Кому чого по3бно з нас?
То зарэ мы тут дам!
 
Он тыщі пісем в день чітал
І нікогда не уставал.
Бо Он с улыбкоj на устах
Всегда каля валяшк.
 
Он нічево не замечал
А ні і в этом дівном Вась.
Бо, ну, чаво ево ласкать,
Когда і так он маг ш.
 
Вот сел как будто кушать Мняв,
А Сатья Саі вжэ j нам Мамк:
Ах, любыj Сынка! Как жэ так
Ты еш одні ліш кашк?
 
Да Я б тебе сеjчас жэ дал
Хоть тыщы слів іль даж банан!
Пашлі но во тут дэ на лавк
Да j но сядысь да граj.
 
І вот мы взев гармоню j гах
У7 проезж і пешакам:
ОМ Шрі Саj Рам! Джэj Рам! Джэj Рам!..
Амбэ Бавані Ма!..
 
І полылась свята слёза,
І ручкы чуда Васілька
Оно j ласкалы клав і слав,
Шо выдав Бхагаван.
 
Ныма того дынька шоб Папк
Да ны узев за шкірку шпань,
Шо нападае на Котка,
Которыj вам тут танц.
 
Хто шэ могущественнеj Рам.
Хто крышанамы нас вгощав
Да з молочком всекда-всегда
І млынчыкамы мамк.
 
І вот мы зарэ бы j так стар,
Шо просто нэмоч да j дурак.
І всё рамно святыj Звонар
Мні шлэ оно Ананд.
 
Він прамо у моіх очах.
А я в Ёго улыбке славн.
Бо Я і Он чы ны Одно:
Со-Хам! Со-Хам! Со-Хам!..