У нас учонынькыjі крысы

У нас учонынькыjі крысы
В концлагырех фашысцк
 
Чем занімаюца в новінках? –
От шо собі я в горщык вбыв.
Бо от: попала ж половынка
У тую шызовірть.
 
І я у чобот гэтоj лізу.
Бо чуточку ж здурімш.
Ха-ха! І как мы тута лічым,
Напрыклад, ёгыj з німць?
 
Да нічэво такого в відьмав!
Усі jідеть блынці ж.
А ны но рыбкы брыдкыj вліпяць
Чы мнеска попахній.
 
Жыры-жыры! Оно ны прыгаj
На неякых Бычків,
Шо заломылы шлех вэсь тікам ш,
А ны прычудным Пчілк.
 
І вот, пошла пісать вошывка:
Так! Это шызо-пінь...
Він бо горшкы скы2в с раньнів шэ
На головы ж фсіх псів.
 
А гэтоj? Псіхопат ныскілька:
О, охранев жэ командір!
А ны натравлював на іс-лам
120 танкыj в ніч.
 
І всю воюють но j ф шызівні.
Дэ в шахматы хто с Тігр!
Ну, в нарды, в дурня днемы ріжымсь
Да в ящыку зрім вбіjц.
 
А вот чым лічаць!.. Погляды на:
С канверта пудры в7!
А в тувалеты карантінчык.
Там мыють пыдлогы!
 
Потом закрылы на часів 7.
І дэ, куды сходы?
І но траслыся рукы в Кіці.
Галавпірдін бо в кышц.
 
А дэ ж псіхологы пак в быдлыj...
Ага! За 40 днів
1 разок оно j заjшлы к нам:
Паш-лі! ПагавАjРім зь.
 
Бо ж там ны відають, шо чысты
Усі в тюрмі фашыск.
А запырлы туды шоб кылы
Ны вэльмы власць ламы.
 
А мы булы там разів 4.
Тудоj-сюдоj бо ж біг!
Ну, раз ны скынув нагавыцы
Пырыд своеё жінк.
 
Так шо вуж добрэ ізучылы
Паршывых Павуків:
Ны власці жэ там тожэ хы3.
Попався? На дустків!
 
...а мы зловылы во ж тых лісок.
Дывы, якы ядкы!