Залишіть собі на память осінь...

Залишіть собі на память осінь...
Залишiть собi на пам"ять осiнь -
з золотом, багрянцем i дощами,
з мiдним стовбуром величних сосон,
з сумом, що злетiв iз журавлями.
 
З тихим садом, туманУ серпанком,
зi стернею в полі за рiкою,
з подихом близьких холодних ранкiв,
i з такою щемною красою...
 
Приховайте скарб цього бурштину
за куртину пам"ятi, щоб слушно
у сльоти незатишну годину
зiгрiвала та картина душу...