Із року в рік...

Із року в рік...
Із року в рік - цей дощ і парасолі
пливуть кудись... А вулиця стара
ховається під вимоклі тополі,
на тротуарах листя догоря.
Хлюпнула в сквери фарб жагучих осінь -
і подалась підпалювати ліс.
 
Отак щороку... І не зчулась зовсім:
й мене мій час до осені привіз...