ЛИСТОПАД ШУМИТЬ ДОВКОЛА

ЛИСТОПАД  ШУМИТЬ ДОВКОЛА
Листопад шумить довкола,
Укриває рідний край.
Осінь сонячна, казкова
Вийшла в поле, вийшла в гай.
 
Соковиті, свіжі фарби!
І багряна, і руда…
Стигла осінь різнобарвна
Щедро листя розкида…
 
07.11.15