УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!

УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Все у нас буде добре!
Заквітують садки ,сколосяться поля!
Відлетять чорні хмари ген-ген аж за обрій,
І родити почне благодатна земля!
 
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Будуть люди - родина!
Перестане іти брат на брата у бій!
Воювать вже не будуть батько із сином!
Ти вже витримай, рідна! Не падай ти ,стій!
 
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Простий люд переможе!
І верхи полетять в саме пекло, на дно!
Лиш молитись потрібно і Бог допоможе!
Ми у краще майбутнє відкриєм вікно!
 
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Наші діти й онуки
Будуть в вільній країні свій вік доживать!
Коли всі українці візьмуться за руки,
Будуть кров’ю і потом за державу стоять!
 
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Ми вернЕм Кримські гори!
Ще родючіша буде дідівська земля!
Стане глибшим, синішим моє Чорне море,
І щасливою буде Вкраїна моя!
 
УКРАЇНО, НЕ ПЛАЧ!
Ми у світі – єдині!
Ми козацького роду! Вже годі невдач!
Хай же висохнуть сльози усі материні!
Буде мир і свобода! УКРАЇНО , НЕ ПЛАЧ!!!
 
2.10.2018р.