Психологів не треба
Аудиозапись
Психологів не треба турбувати,
вони за твої гроші починають нервувати,
твої погані звички переймати,
та навіть "професійно вигорати".
Закони існування не відміниш:
якщо добро робити, то тебе уже не спиниш.
Рожеві окуляри одягаєш,
та вірити у себе починаєш!
Психологів не треба.
Психологів не треба -
я сам собі психолог:
літаю, падаю,
гулі набиваю,
зітхаю, підіймаюся
та знову відлітаю.
Життя - то біла та чорна смуга,
над нервовою системою твоєю наруга.
Усе - контраст...
А я ж сам собі психолог, якраз!
Психологів не треба.
Психологів не треба -
я сам собі психолог:
літаю, падаю,
гулі набиваю,
зітхаю, підіймаюся
та знову відлітаю.
10.09.2018