ЗА ТОБОЮ СУМУЄ ВІТЕР…(присв.ДАЧ)
За тобою сумує ВІТЕР,
Завиває, літа над полем.
Опустила калина віти,
Вся охоплена гострим болем...
За тобою сумує НЕБО,
Гірко плаче дощем студеним.
Так і я згасаю без тебе
І згораю вогнем шаленим!..
За тобою сумує СОНЦЕ,
Вже не гріє промінням ніжним,
Не загляне в моє віконце...
Твоє серце вже стало сніжним.
За тобою сумують ЗОРІ
У своім пурпуровім світлі.
Навіть хвилі в безмежнім морі
Мені шепчуть:"Ти кращий в світі"
За тобою сумують ТРАВИ,
Жовкнуть, наче води не п'ють...
Не горять навкруги заграви,
І струмки вже ключем не б'ють.
За тобою сумую Я вже,
Серце крається знов і знов...
Я кохаю тебе... як завжди...
В моїм серці ЖИВА ЛЮБОВ!..
Осінь 2018р.