НЕ ЧІПАЙ МЕНЕ...(присв.ДАЧ)

НЕ ЧІПАЙ МЕНЕ...(присв.ДАЧ)
Не чіпай мою зранену ДУШУ,
Бо натягнута вже, як струна.
Твого спокою я не порушу,
Далі буду самотня...Одна.
 
Не чіпай моє зранене СЕРЦЕ,
Бо від розпачу ледве живе.
Карі очі - налиті озерця...
Час повільно у смутку пливе.
 
Не чіпай моє зранене ТІЛО,
Вже чуттєвим не буде воно.
Я з тобою літати хотіла...
Та ти вбив те бажання давно...
 
Не чіпай мої зранені МРІЇ,
Відлетіли вони в небуття.
Не залишив і крихти надіі -
Віддала б я за тебе Життя.
 
Не чіпай МЕНЕ,милий,не треба!
Не потрібно вже... зайві слова.
Подивлюсь я в зажурене небо
Та спитаю: чом досі жива?!
 
Осінь 2018р.