Хохол И Пиндос.(укр.)

Однаковi з лиця,
Два великих негiдника,
Краватка червоний, чорний костюм,
Тiльки iмiдж приречений,
 
Цi гади аутсайдери,
Червоний з чорним, прапор Бандери,
Не знайомий iм альтруiзм,
I несуть они фашизм.
 
27.09.18.