Президенту Украiни!(укр.)

Порошенко "гордiсть наша",
Твое мiсце на парашi,
Жри кривавий шоколад,
I гранату тобi в зад,
 
Щоб падлу розiрвало,
От зiв собi хлебало,
Щоб горiлкою ти оппился,
I в могилi опинився,
 
Президент всiеi Украiни,
Ти зовсiм такий "невинний",
Ти зрадник назавжди,
Щоб визнали твоi роки,
 
Твоi руки всi в кров'янцi,
Людям робиш пiдлостi,
Ти всю краiну разорив,
Спився вже зовсiм дебiл,
 
А ми будемо воювати,
Псiв вiйни всiх вбивати,
Бережися ублюдок ти,
I тобi прийдуть кранти.
 
27.09.18.