Акцент.(укр.)

Я тебе впiзнаю по акценту,
Лише коли ти на хохляцком говориш,
А будеш слати менi повидомлення.
То може бути i тодi переможеш,
 
Але писати доведеться ось по росiйськи,
Знаю що не дуже ти сильний,
Розкушу тебе тодi я теж,
I тодi ти будеш переможений.
 
27.09.18.