Ранок осінню вбраний...

Ранок осінню вбраний...
Ранок осінню вбраний,
В небі – сонця таріль,
Водоспадом з паркану
Дикий котиться хміль.
Погляд пестить погода.
У диму хризантем
Оселилася врода
Та ліхтарний тотем.
Подих парою лине
У дрімоті німій,
І нема біганини
За примарами мрій.
 
Фото Андрія Дзюби