На небі, де жонглюють чудесами...

На небі, де жонглюють чудесами...
На небі, де жонглюють чудесами,
Де кожне слово – справжній Божий дар,
Де янголи лякають голосами
Стада білявих полохливих хмар,
Де таємниці світу кожен знає,
І цвіт нектару кидає сльозу,
Ніхто нових історій не складає,
Бо мають вміти щось і унизу.