Кохай мене ніжно

Кохай мене ніжно,
Кохай мене щиро,
Як тільки ти вмієш
Любити коханий!
Я в очи твої зазирну
І побачу в них посмішку
Світлу і тобі подарую
Я посмішку ніжну!
Кохання моє до душі
Доторкнеться,
Зігріє теплом моє
Й твоє сердце!
Нам в нашій любові
Щастя всміхнеться
І ніжність полине
Від сердця до сердця!
Країна любові -
Казкова країна,
До неї на крилах
З тобою летімо,
Нам мрії про щастя
В любові, в коханні
Ті крила дарують,
Кохаймо, кохаймо!