День на страву з пригод багатий...

День на страву з пригод багатий...
День на страву з пригод багатий,
вимкнув хтось ліхтарів кольє,
в небі хмарна іде регата,
сонце воду з калюжі п’є.
Тихий вітер планує втечу,
заблукала дзижчить бджола,
За фонтаном кричить малеча –
щось цікаве собі знайшла.
Десь питання блукають гострі,
за горлянку думки трима,
А мені неймовірно просто,
бо у мене думок нема.