Десь поміж слів...

Десь поміж слів...
Десь поміж слів,
У запаху книжковому,
В недосипу замучених
Очей,
Де не було ніколи
Гонорового,
Чи молитов
На ідоли речей,
Де зовсім не чекалось
Особливого,
Куди боялась потикнутись
Яв,
Я віднайшов реальність
Неможливого,
І прихисток,
Якого ще не знав.