Як можна не любити Україну

Як можна не любити Україну,
Її ліси, поля, усе навкруг,
Таку чудову цю країну,
Захоплює від неї у нас дух.
 
Як можна не любити Україну,
Її жінок чарівної краси,
І рідну, дивовижну мову,
З натхненням щирi українські пісні.
 
Як можна не любити Україну,
Її горілку с перцем, борщ i сало,
Як можна не любити Украiну,
Таких краiн на світи дуже мало.
 
квітень 2015
Гузіков Олександр Федорович