серые небеса

Gray skies
Melancholy city lights
Waiting for the sun to rise
Lonesome, gloomy lights
Empty streets
Stranger in the pre-dawn light
Waiting for the sun to rise
In the sky
Where not even birds dare to fly
The stars could be shining now
Above a dark, stifling blanket of clouds
There is hope that they may be found
Or maybe even they’re not around.
Anymore…
 
 
В меланхоличности рассвета
Глазеют улиц пустыри,
Во мраке сером ждут зари.
Печально светят фонари.
И странник ловит луч рассветный,
Во мраке сером до зари,
Печалясь, небо, застелит
Покров. Летать не смеют птицы,
Через холодный звёздный свет.
Под тёмным душным одеялом
Надежды жить осталось мало.
Свеченье звёзд – небес секрет.
Никто не может дать ответ?
И да… и нет.