Сірість дощу. Бруківка.

Сірість дощу. Бруківка.
Сірість дощу. Бруківка.
Ринв стоголосий спів.
Вітер шука домівку
З повним набором снів.
Блимають зрідка фари.
Певне, авто, або
Ходить трамвай-примара,
Пустку везе в депо.
Грають останні миті
Вражень незвичний джем.
Хочеться душу вмити
Та утекти з дощем.