Будучы ув Опадыщах,

Будучы ув Опадыщах,
Я бачыв Бабу
 
Я тута поспоріл с братОМ:
Ну, я был в самадхі.
А он на меня взірает:
О! Так Вы вш МахАтма?!
 
Ну-да, ну: лажуся спаты
БыттОМ. Пасля працы.
І тут вдруг!.. НыМА J дыханьня.
Цікаво, шо ж буда дальша...
 
В грудях но Ананда.
Тішіна уж такая!
Бутто я умыраю.
І слухаю но Чашку. ..
 
В общым, ныжданно-ныгаданно
Я вуш уплываю.
Куда жэ – вот загадка!
І, хы, пытаюся: хто ж я вжэ?
 
І раптом... Хтось вознікае!
Ласковыj! Как Ісса сам.
Косы вЮцьця волнамы.
І... ладонё мні машэ.
 
О, вам тэ і пырыдаты!
Хрыстос я вот, братцы.
Ну, так думав тогда я.
А зарэ: ну, так – медітацыя.
 
Так бо чытаю і в Спарта:
Равно – шо ты з бабо ж
Чы сам бык… о7інаТор, –
Смыеця оно Наставнік.
 
Знае бо, ек ты скажыш
Гэтому оборванцю,
То всё. Будэ задаватыся!
Знаjімо мы С3льца дар.
 
Ну-да. Він нісёт Знаніе:
Юпітер в нём пашэ.
І еслі шэ j з Рыбко как бы,
Настоящыj каштан-тэртк.
 
Ага. А шо за МАJ там?
Чого всэ выделяеш?
Шызак, што лі, став аж?
Всэ ву людэj нывлад бо зь.
 
Мозаіка Агні-Jогі.
Чулы такэ названьне?
А сокращонно?
Скращук жэ но Сашка.
 
Так от, наjівшысь смачно,
Дранікав, драных наскоро,
Мы і но забавляемся.
А мыш собі шось пудчыщае.
 
...вот дэ но всё ясно:
Гляньтэ оно на барышэнь!