ОДА ЛУБНАМ ( 1030 -лет ,сегодня - ДЕНЬ ГОРОДА)

ОДА     ЛУБНАМ        ( 1030   -лет ,сегодня   -  ДЕНЬ  ГОРОДА)

Аудиозапись

Олег Приймак – Тече Сула, стоять Лубни
 
 
Окрилюють край благодатні Лубни,
В сузір'ї держави горять полум'яно,
Відлуння епох солов'їно дзвенить,
Сплетіння віків і надбань не зівя'не.
 
 
Тут князь Володимир - взірець давнини,
Крестом розірвав старо-руське довкілля,
Міцна булава величає Лубни,
Оновлюють місто знаменні події.
 
 
Змужнілі в боях , не здоланні ніким,
Озброєні спомином тисячолітнім,
В Посульских пейзажах красуні-ріки,
Прадавні Лубни зелен-веснами квітнуть.
 
 
Тут лицарства дух споконвічно не спить,
Вшановуй минуле, прийдешнім гордися,
Озвися громами хвалебності мить,
Лубни освятивши в козацькій колисці!!!