Хвилі пускають піну...

Хвилі пускають піну...
Хвилі пускають піну.
Вітер. Прозорість дня.
Хмарна пасе людина
Сонячного коня.
Вогкої ріні шерех.
Думки неквапний плин.
Злизує вічність беріг,
Наче образив він.
Пам’ять здає екзамен
На недостачу вад.
Я підбираю камінь –
Буде для неї згад.