Вересень. Ніч похмура...

Вересень. Ніч похмура...
Вересень. Ніч похмура.
Спокою дивний дар.
Місяць сховав фігуру
В сірій коморі хмар.
Вітер ворушить кленом.
Може, шукає щось,
Може, весну зелену,
Може, це так здалось.
Чорні лежать баюри.
Давніх думок колаж.
Вересень. Ніч похмура.
Звичний уже пейзаж.