А целяфон вам атвечаjт:

А целяфон вам атвечаjт:
Да нет нікога в нас!
 
І вот мы гондэ абармот!
Всё платым государсву долг.
Бо ж еслі ты 1 жывёш,
То інвалід но Конь зь.
 
Якы вам льготычкы, наш Коць!
Да ты ж пропысан вжэ с сябром с.
І хоть яво давно кудоjсь,
Ты всё рамно шось псам далжон.
 
І снова справачкы с цільфон
Ты зе j вазьмош у хітраков.
Нет, ты поjды за мілев 100
І шэ кудоёсь шоб!
 
І вот горыть-горыть огонь!
Вжэ тыщы ажны з міліон.
Бо дэ ж пліта у Мняв от ток.
Ведь варыш-парыш шось.
 
І вот ково віні у том,
Шо ты в свыні ужрав кампот:
Да мы всекда вась слюш гатоф!
Эт ты не звоніш в псовнь.
 
Ну, j, да, я счас пабёг ж бегом
За 5 кілометров
За справкамы, шо я ны тоj,
Шо был фчера у рылавов.
 
...ну, вот жэ: валяНьцёрк ву Коць
Яшо ж жывёць давно