А шпана-то, дывы, яка радоСна:

А шпана-то, дывы, яка радоСна:
Зо сну бац русіш курк!
 
Ітак, апітальная провокацыя!
А мы j не j в глазу,
Шо воjна-т завтра гавкнэ вжа
І зарые свое аружж.
 
Ну, бо шо мы тут опсушдаімо.
Вот, сказав жэ j Шаjгу сь,
Шо вуш шаjку-леjку пут срачычку
Будэ j Путін-г однуть.
 
Мы одны жэ оно с Ізраілём:
Ну, ныхаj бомбануть!
Так говорать жэ і вшыванцы все,
Шо Ірана пут сук.
 
Скількы ж можымо, га, ждаты мы,
Шоб оно вэсь штаб вздуць?
Ну, такых жэ спецов падлыj
Штук с 15 чы j с хур.
 
Ах, мы іх жа ды заснавалі зе!
Ось там, Сталін вкольнуф ш.
Да-да-да. Гэто нашы все,
Понаехавшые к паскудк.
 
Шо ж казав шэ Іешуа святэньк
Про зубастыньку ту страну?
Ах, да мы і ны помытаjімо.
Нада ш памыть так атшыбнуць!..
 
Ананасыj шэ возжылаема!
От бо Вовк шо вчор грыбанумш:
Не-не-не! Ны наступаjімо...
Більш на грабыльКі зь рыж козлув.
 
...от дывы но: цвыты ж сажають но
Ля Стыны плача чушк