Діябол, мусыть, гонды j тут!

Діябол, мусыть, гонды j тут!
Ты ш ба: про білэ – чорнэ
 
Я был вчера опаснее акул.
І вота – натэ в морду сь:
Да я!.. да шас!.. фу! Удалю!
Іш, мні тут чобот ф хобот!
 
Ну, ш Віка это вуж баjструк:
Зачем нам шося новшэ.
Тут мя ласкают все. І уш
Я ушлая Рыбчонка.
 
Ну, так от вот ласкают всюд
Какова-та j Катёнка ж:
Ты мне прынёс букет лілюськ?
О! Так на во j юпчонку сь.
 
Но ьтута зь діло тонкэ!
Тут рускыj бук ныгодныj!
І значыця, хохол Буц.
Воны жэ з гыньшыj лозкы.
 
...а ты посмійся онь так.
Ек хтосьці вось на фотцы