А пароль ты знаеш гондэ,

А пароль ты знаеш гондэ,
Коль і почту мы в ямуль?
 
В wasyll5_bryll коль вы войдёте,
Подару вам в7 пірожнік.
А то я шчось ненарокОМ
Ну, непраВільно ж пою зь.
 
От чого я й одногокый
Да й ій, в обшым, 1окый.
Ну, в панчохый ты жэ возьМыш
Мыш яыхся ціп за грудк.
 
Ну, й послаль я зь прам сцішочка
Ув Жывой ЖурНаль са й нуль.
Я ж бо ж ем но масль са льну.
А воны усі магуть пэрыць лопаты с цыбуль.