Чого Ба-куп ціп у в баку сыдыть но, сыч,
А ны куплее ля мыні хотя п лымці
У нас тут, Господі, на діске цэ а ныц!
І шо робы собі тут во, колы ты шызк.
Ха-ха! Да ты, Васыль, ходы оно сюды-к:
О тута во роскажуть – вдрызг!
Ну, добрэ-добрэ. Я j сходю сюды собі з.
А тут напысано j показано, дывы,
Шо шолотыты можна скікы вжэ хатіш,
Колы ув хаті ты свуjіj.
Но... Нохым ходыть жа кудысь на школярів.
Шануе j Господа, ага, завжды j всякды сь.
А шо ля jму нашКоліць прам па сатавым
Такэ тыле, бы зь Брынз Васылк.
І вот ташноты адалевшы нас зу7:
Ну, ты чаво эта ля мне а не глЯДЗІШ
Хоць за шлап-локамы, шо рублять буквы міцн?
Ну, ладно-ладно! Я пошов-поjіха в ліс.
Сатін почым у вас, эгэ, о тамо, ты?..
Ныма, ныма ответав, згынь,
Ну, ек прожыты жызню быз совы,
Шо дэсь засіла в ПоніЗівнь.
А ведь советав получыв тут ваш, ох, Кіць!..
Аж прамо стыд кому сКазі.
От зарэ выкыну усі опорны ліньзь –
А ты собі сыды в корчі.
...ну, от ты знаеш лі хотя бы-к, хто то в снімц,
Надюша с Крым?