Коли ще не було небес...

Коли ще не було небес...
Коли ще не було небес,
Та жодних натяків на свято,
Ще не придумали адрес,
Куди б хотілось завітати,
І не ходилось до кіно,
Або хоча б якогось шинку,
З ким грав Господь у доміно
В короткі миті відпочинку?