Де гучно стукають вагони...

Де гучно стукають вагони...
Де гучно стукають вагони,
Де жовтих соняхів чота,
Де почуттям немає скону,
І не трапляються міста,
Де ходить відстань за луною,
І не трима ніхто образ,
Ця осінь слухає зі мною,
Як по краплині тане час.