Я мрію не Вас чекати...

Я мрію не Вас чекати...
Небесні блищать карати,
Втомившись від мелодрам,
Я мрію не Вас чекати
В своєму житті, мадам.
Брехати я Вам не буду,
Ви гарні і молоді,
Та віри немає в чудо,
Й бажання уже не ті.
Зі мною не буде свята,
А просто життя земне.
Я мрію не Вас чекати.
Пробачте, мадам, мене.