Жовтіє світ. Летять у вирій дати

Жовтіє світ. Летять у вирій дати
Жовтіє світ. Летять у вирій дати.
У ранки заглядають холоди.
І хочеться у осені спитати,
навіщо повернулася сюди,
чому перефарбовує зелене,
чому краде птахів журливий крик…
Якщо вона не може так без мене,
То де її носило цілий рік?