Від ночі до ночі

Ніченька співає пісню колискову,
Щоб спокійно спати, бачить гарні сни,
Усміхнеться ранок і почне розмову,
Щоби прокидались всі швиденько ми.
 
День прийде привітний і йому ми вдячні
За цілунок сонця й лагідне тепло,
Полудень покличе нас усіх до саду
Бачити й радіти як все зацвіло.
 
Запросити вечір хоче всіх до столу
Почитати вірші, чаєм пригостить.
І зоряна нічка завітає знову,
Тихо запитає:"Хто тут ще не спить?"
 
2017 р.