Коли ще осінь не дощила...

Коли ще осінь не дощила...
Коли ще осінь не дощила,
І не світивсь вогнями глід,
Коли була у літа сила
Непереборна, мов Давид,
Коли не множились калюжі
Й пісні лунали з висоти,
Де ви свої тримали душі,
Щоб об людей не обпекти?