Безкінечність

Жити в світі нічних ілюзій
І зникати постійно в собі.
Танцювати в чужому блюзі,
На чиємусь розбитому склі.
 
Розгубити у натовпі близьких.
Лишитись, як завжди самотнім.
Божевілля вже надто близько,
Адже ти стоїш біля безодні.
 
Постійно ганятись за часом,
І бути,як птаха у клітці.
Горіти, мов лампа з гасом,
І висіти немов на нитці.
 
Курити ,щоб було легше,
Все приглушувати алкоголем.
Ти думаєш краще, а все ще
Спиш в обіймах зі своїм болем.
 
І згораючи, все ж горіти,
І без змоги, робити кроки.
Тут головне не здуріти,
Адже так і проходять роки.
19.08.18