Заздріть мені, королі!

Землі українській уклін
шле дачне серденько моє:
тут чується трав передзвін,
над річкою сонце встає!

А в космос летять кораблі,
та й нам на орбіту пора:
пав соняшник аж до землі,
радіє жіттю дітвора!

Планета Земля - корабель
надбання всі людські глядить,
всіляких подій менестрель,-
і цілою дача стоїть!

І як не крути,а він є, 
платок українській землі,
він златом надійним стає,
ось заздріть мені, королі!