Ритми

Ритми
Бувають ритми для краси.
Бувають ритми для тривоги.
Під них рихтують голоси.
Та з переляку роблять ноги.
Під них танцюють і живуть,
На світ вихлюпують капризи,
До серця прокладають путь,
І звідтіля ідуть до біса,
Звуть сонце, ген пітьму женуть,
Мандрують літом, люблять осінь,
І тяжко тут лише тому,
Хто ритмів тих не чує зовсім.