Як перейдуть у вирій таємниці...

Як перейдуть у вирій таємниці...
Як перейдуть у вирій таємниці
Мої слова і телефонний дзвін,
Коли зима закружить білолиця
Про мене згад під скрегіт хуртовин,
Коли в морозі задубіють втрати,
І невблаганні заревуть вітри,
Я буду, мов весну, тебе чекати,
І майструвати човника з кори.