І білий день...

І білий день...
І білий день,
І відчуття багаті,
І танці слів
Під звичний фон думок…
Якщо оце усе
Докупи взяти,
Просіявши скрізь досвіду пісок,
Долити щось хвилююче
І щемне,
І дрібку снів
Додати до смаку,
То може вийти навіть щось приємне,
Загорнуте в мелодію м’яку.