У ночі наче справжнє свято...

У ночі наче справжнє свято...
У ночі наче справжнє свято,
Мов феєрверк Молочний шрам,
Я маю трішечки сонати,
Ви нотку хочете, мадам?
Спокійні є і навіжені,
Медові, з духом простоти,
А може… взяти й повні жмені
Вам натрусити красоти?
Її знайти непросто в світі.
Беріть, хай душу піднесе…
І ще... не треба говорити,
А просто слухайте, і все.