Під блиском місяця-циклопа...

Під блиском місяця-циклопа...
Під блиском місяця-циклопа,
Струсивши давній денний стрес,
Я наставляю телескопа
На чорне дзеркало небес.
А там, у небі, де ніколи
Земних не відають створінь,
Планети ріжуть древні кола
Під шепіт вічних сновидінь.