Пригорни

Пригорни мене до себе, пригорни,
Заховай в міцних своїх обіймах
Від біди та горя, від війни,
Щоби на душі було спокійно.
 
Хоч на мить забуду про сумне
І нап"юсь із вуст твоїх медових
Ніжності нектару та любові,
Ти ж коханням зігрівай мене.
 
2016 р.