Народжені серцем

Кораблик дитинства життя течія
Давно віднесла ген за обрій,
Як вітер промчала юність моя,
Вже й зрілвсть стоїть на порозі.
 
Зів"януть літа, мов трава споришу,
Птахами полинуть у вічність.
Питаєте, що по собі залишу?
Народжені серденьком вірші.
 
2015 р.