Нічка пише сонату

Пізній вечір.І ніч.Скрізь погасли вогні,
Тільки місяць поволі проплив, наче лебідь,
Поміж хмарами в сивій холодній імлі
Заховався.І світить уже ледве-ледве.
 
Тихо-тихо навкруг.Задрімав очерет,
Заколисаний вітром.Й верба хоче спати.
Лиш берізки шепочуться, знають секрет,
Що для них нічка пише чарівну сонату.
 
2016 р.