ОСІНЬ

ОСІНЬ
Вітерець по гілкам ходе,
Їх тихесенько гойда.
Явні зміни у погоди -
Править осінь молода.
 
Золотим дзвенить намистом,
Килими багряні в'є,
А рудим посипе листям -
Тільки жалю додає.
 
Як гадаєш, осінь, мила,
Дочекаємось зими?..
Більш за все бажаєм миру,
І про спокій мрієм ми!
 
23.09.14
Донецьк