ПРОМІНЬ...

ПРОМІНЬ...
***
 
Світить сонце у віконце,
Ясний промінь лине в дім.
Він тепло несе у серці,
Сяє радістю усім.
 
Усміхається, літає,
Обіймає усіх враз.
Несподівано кружляє,
Танцюрить в ранковий час.
 
Ой ти, промінь, ой, блискучий,
Не згасай, а пломеній,
Подаруй свій жар пекучий,
Душу щедрістю налий.
 
У долоні тебе візьму
І до серця пригорну –
Теплом серденько зігрію,
Потім вдячно поверну.
 
Ой, проміннячко красне,
Заглянь в серце над усе,
Воно вже горить, ясне,
Радість людям всім несе.
 
26.02.2012