ДИКІ ГУСИ...

ДИКІ ГУСИ...
***
 
Гилі-гилі, дикі гуси,
Принесіть мені весну,
Її зоряні прикраси,
Квіти, пісню голосну.
 
Вас, як свято, я зустріну
За ставочком, у садку,
Вишиваночку надіну,
Запрошу всіх до лужку.
 
Вас вже чую, мої гуси...
Ваше пір’ячко руде
Вже кружляє дивні вальси,
Ніжно вітер їм гуде.
 
Він балує веснянково,
Настрій серцю завдає.
На душі так пресвятково,
Щастя долі надає.
 
Дикі гуси, гиля, гуси,
Птахи зоряних надій.
Ви улюбленці матусі,
Спогад мій блакитних мрій.
 
 
12.01.2014