Дібільтовка новша в ноздрыщ:

Дібільтовка новша в ноздрыщ:
Во! Дывысь сюда!
 
Мы тут гондэ пудс3лялы
Трохы поросятк.
І вот натэ вам з десяток
Здеся таракань.
 
Ты куда до нас добравсі!
Гэто ж казнокрад.
Так шо ты, там, рускыj барын,
Быс3нько даj гвалт.
 
І вот натэ: всі каналы
Дружнынько візжат:
Взьмітэ віджэт хоть во з маjкы
Да дывысь баран.
 
60 сікундок шпарым ж
Но всёго балвань.
Го, політыка кухарска!
Кушаj нас с раньня.
 
Мы хотілы чы почуты
Хоть шо новэ в шпань.
Нафіга. Ты нам ны дурынь.
От туда jды спам.
 
3ста дурніj получаюць
Чы зарплатк замал.
Дэ ж хто шо наjшов у падлыj
Новынькэ с скандальк?
 
Журналісцічка така вонь
Зарыкы ув псарнь.
Ібо как ты, коль мозга е,
ІнтэрвЮ взьмэш в Вась.
 
Хто він. Дэ він ціп монаху.
Гэто ж но шызак.
Пышэ і фатаграфірват?
Крыша ж зломана!
 
Ну, то скоро вы услыштэ!
Есця нікон хваjн.
І мы снімымо вам фільмык
Да j про музікант.
 
...тут у нас була мадонна.
Да шчось ны така.
Ну, ны лізэ Лізка в дырку сь,
Шо прыдумаф пан. Шо ж сягоні мы давольныj?
А попробваj скаж.