Ні да чэг вжэ ж ны годін

Гэтоj во ваш Молодчык
 
Там, дэ Белая Вежа,
Там, дэ крэпосць стоела,
Там і былысь етвегы
Ны ж спрыдуркамы всекымы.
 
І мостылы но броды
До усекого зь зброду.
А на гозыры хтося
Чы ны був 1окым.
 
Ны в чаді, ны с полону
Утыкалы ты хлопцы,
Шо узнелы сцег крові,
У жыдів вземш полотныщ.
 
Не! Оно ж в Моты-Калах
Калі спала j кохала.
А ны екся і в яныj
Заробыла шмат кармок.
 
Закоханыj ув казку ш.
Ны у ліску лыбасту:
Оj, Васюню! На лбу щось!..
Так я зріжу ля Пукста.
 
І ны стоныj в полоны
У ва тэjі мадонны
І ны чула Матулька,
Шо на образах чукчыj.
 
Шо ж ты хочыш шэ туткы.
Шоп ны скынулы трупыj
У ва храма Нагана,
Шо с3лев в Левыj цваных.
 
Ібо шушвара прамо
Да заточыть чы хама:
Ах, ты діточок нямкам
Уж мні влад васьПіталя?!
 
І забулыся лыскы,
Ек було гэ всэ нудно –
Вдруг да рапТом тэj Томцы
Да впороты шо j в попку зь.
 
Ну, да гэстырцы впэрыш
Ты і добру сь надзеjку ш:
Получы ж хоть цыбульку
От гучоного турка!
 
Мы булы вчора мудрым –
А тыпэркы ж шызеjк вжэ.
У ва малпыj прычуд стік,
Шо тобі j снулось, лымар.
 
Ну, то мавшы іj помпу зь,
Ек у в декыj цырковных,
Мы і став остолопом
Ля засранцэв ментофскых.
 
Да. Бо внемля но толпам,
Ты j прыходыш до розуму.
А НЕ Ангелыj Хоры
Трэ, мо, чуты j в невольцы.
 
Так от Гунара-кнезя
Псыщы j прам задыржелы.
Ны сам здався: бырітэ,
Ек вытэ маjш в макі3!
 
І но Білая Віжа
Утвырдылася в дідка,
Шо горыть, ек та Квітка,
Шо в самого Саі свят.
 
...нет, нымае шэ j німба
Ув когося с пісьмінных/
 
///ну, а гэто хто хвайный
В Васілька закохАвся?..
- Э! Так фотка ш дэ ваша? -
Ну, орудуе ш банда шч